Колір фону

Версія сайту

Кольорова Чорно-біла

Інформація у цьому розділі призначена тільки для медичних працівників.

Підтвердіть, що ви медичний працівник.

Інформація у цьому розділі призначена тільки для медичних працівників.

Підтвердіть, що ви медичний працівник.

Погоджуюсь
16 жовтня 2019

Дарниця провела ребрендинг: що зміниться в компанії, крім логотипу

16 жовтня 2019

Фармацевтична компанія «Дарниця» презентувала результати ребрендингу та оновлену корпоративну стратегію під час брифінгу 16 жовтня 2019 року.

Ребрендинг Дарниці тривав понад рік, а його результатами стали нові логотип, цінності та дизайн упаковок.

Дмитро Шимків, голова ради директорів Darnitsa Group:

“Ребрендинг – це не просто зміна логотипу. Це нова філософія ведення бізнесу, нова стратегія розвитку. Ми ставимо перед собою ціль – створення міжнародного фармацевтичного бренду. Для цього ми ведемо переговори про стратегічне партнерство з європейськими та американськими гравцями фармацевтичного ринку. Другим вектором розвитку є перетворення “Дарниці” на 100% цифрову компанію. Ми інвестували більше 1,5 млн євро в діджиталізацію процесів і переведення життєвого циклу препарату в цифрову форму. Першими з українських фармвиробників повністю роботизували склад. Щороку інвестуємо у розробки і дослідження понад 10% валового доходу. У 2018 році сума таких інвестицій склала 3,5 млн євро, а всього “Дарниця” інвестувала в інноваційний розвиток більше 200 млн євро. Завдяки цим і подальшим інвестиціям “Дарниця” планує стати лідером з виробництва складних генериків – таких, як трьохкомпонентний препарат для лікування артеріальної гіпертензії “Тіара Тріо”.

Фокусуючись на розробці якісних генериків, “Дарниця” постійно проводять дослідження біоеквівалентності, тобто відповідності лікарського засобу оригінальному препарату. З 2016 року компанія завершила 8 досліджень біоеквівалентності, на 2020-2021 роки заплановано від 9 до 12 таких досліджень.

“За даними ВООЗ, вже 15 років поспіль головними причинами смертності є ішемічна хвороба серця та інсульт. Боротьба з серцево-судинними захворюваннями – найбільший виклик сучасної медицини і фармацевтики, і “Дарниця” готова стати частиною відповіді на цей виклик”, - сказав Дмитро Шимків.

Стратегія компанії визначає три пріоритети в розвитку продуктового портфелю: кардіологічний напрямок, неврологічний і вирішення проблем болю.

У 2018 році “Дарниця” вже представила 10 нових брендів у 12 лікарських формах, до кінця 2019-го вийдуть 11 брендів, а в 2020 році заплановано 14 лончів у 29 лікарських формах. Зараз на різних етапах розробки і впровадження знаходяться більше 60 лікарських засобів.

Cпеціалізоване видання, призначене для медичних установ та лікарів.