Колір фону

Версія сайту

Кольорова Чорно-біла

Інформація у цьому розділі призначена тільки для медичних працівників.

Підтвердіть, що ви медичний працівник.

Інформація у цьому розділі призначена тільки для медичних працівників.

Підтвердіть, що ви медичний працівник.

Погоджуюсь
16 грудня 2020

Використання хмарних рішень від Microsoft підвищило продуктивність і збільшило адаптивність до роботи в нових умовах

16 грудня 2020

Фармацевтична компанія Дарниця впровадила хмарну версію Office 365 та перенесла свої ключові системи в хмарну платформу Microsoft Azure, щоб підвищити ефективність функціонування бізнесу в нових умовах. Компанія використовує найсучасніші рішення Microsoft для створення динамічної інфраструктури, яка б відповідала цілям трансформації бізнесу. Їх перевагами є масштабованість, безпека та оптимальна вартість. Для розробки цілісної стратегії цифрової трансформації з використанням рішень Microsoft, Дарниця залучила компанію Infopulse, партнера Microsoft.

Дмитро Шимків, Голова ради директорів Darnitsa Group: “Обравши партнером Microsoft, ми отримали доступ до найсучасніших цифрових технологій. Вони дають нам абсолютну свободу в управлінні часом і плануванні завдань, взаємній роботі і комунікації з партнерами та доступі до інформації. Це цінний досвід, що дозволив зменшити ризики і сприяв швидкій адаптації до роботи в нестабільному середовищі. Тому ми спільно з Microsoft ділимося цим кейсом зараз, коли це особливо потрібно бізнесу. Подібних практик міграції ERP системи в клауд дуже мало в світі. І причина навіть не у складності реалізації. Насправді багато компаній просто бояться кардинально змінювати свої процеси, підходи і тим більше - трансформувати систему мислення в команді. Але на своєму досвіді ми бачимо, що інновації варті зусиль”.

Олексій Сігов, Infopulse President: "В рамках співпраці із нашими ключовими партнерами Microsoft та SAP, ми прагнемо реалізовувати такі проєкти, що допоможуть бізнесу наших клієнтів вийти на новий рівень ефективності. Ми дуже цінуємо нашу співпрацю із фармацевтичною компанією Дарниця, адже успіх цифрової трансформації Дарниці має не тільки велике значення для всієї фармацевтичної галузі нашої держави, але й, що найголовніше, для здоров`я українців в цілому. За декілька останніх років, ми вже допомогли Дарниці з імплементацією бізнес-платформи Offiсe 365, а також здійснили міграцію SAP у Azure – ключової ERP системи компанії, що керує усіма основними бізнес-процесами. Хмарна платформа Microsoft Azure надає Дарниці новий рівень можливостей для досягнення максимальної продуктивності бізнесу, а також забезпечення надійності та відмовостійкості роботи SAP ландшафту. Ми віддаємо належну шану нашим партнерам у Дарниці та щиро бажаємо їм успіху в досягненні повної діджиталізації”.

Цифрову трансформацію Дарниця розпочала з впровадження Office 365. Він забезпечив співробітникам компанії більшу продуктивність та можливість досягти повного контролю над своїми проектами завдяки свободі у спілкуванні, полегшеному способі обміну даними та підвищенні ефективності щоденного виконання завдань. Завдяки продуктам Microsoft користувачі отримали переваги доступу до критичних бізнес-інструментів в будь-який час, з будь-якого місця та з будь-якого пристрою. Planner для управління проектами, Teams та OneDrive для безпечної хмарної співпраці та обміну файлами допомогли команді Дарниці швидко впоратися з викликами та перейти на ефективну дистанційну роботу.

Після успішної інтеграції інструментів спільної роботи в усій компанії, Дарниця здійснила повномасштабну міграцію системи SAP в хмару Azure. Завдяки простоті впровадження рішень це дозволило знайти більш раціональний, стабільний, ефективний та вигідний спосіб ведення бізнесу. Для забезпечення внутрішніх ІТ-послуг компанії зараз потрібні лічені хвилини замість днів. Це призвело до 60-відсоткового скорочення інфраструктурних витрат та зменшення загальної вартості проекту на 50%. Наявність хмарної інфраструктури дозволяє Дарниці підтримувати безперервність бізнесу та економить час ІТ-команди для стратегічних проектів. А продуктивність ІТ-систем підвищилась на 30%.

Завдяки реалізації цього проекту Infopulse отримала престижний статус – Microsoft Country Partner of the Year.

Задоволена вражаючими результатами проекту міграції своєї інформаційної системи SAP в хмару Azure, компанія наразі активно розвиває технології бізнес-аналітики та управління даними Microsoft, а також розширює застосування технологій із залученням  штучного інтелекту та IoT.

Кейс-сторі про цифрову трансформацію Дарниці – за посиланням.

Cпеціалізоване видання, призначене для медичних установ та лікарів.